UKK - Defisan Hygienia

Usein kysytyt kysymykset

» Mitä lisäarvoa Defisan tuottaa asiakkaalleen?
» Mistä saan tuotteillenne hinnan?
» Mitä asioita ilmaisen konsultaation yhteydessä käydään läpi?
» Mitä palvelunne maksaa?
» Täytyykö minun sitoutua tiettyihin ennalta määriteltyihin käyttötuotteiden toimitusmääriin?
» Millainen palvelusopimus on? Voinko ostaa ilman palvelusopimusta?
» Täytyykö minun itse asentaa WC:n uudet varusteet?
» Kuinka nopeasti käyttötuotteet toimitetaan?
» Kuinka nopeasti laitteet huolletaan?
» Kuinka voin tehdä tilauksen? Mitä tietoja tilaukselle tarvitaan?


Mitä lisäarvoa Defisan tuottaa asiakkaalleen?

Defisan pyrkii tuomaan yksilöllisen ja oikein suhteutetun ratkaisun asiakkaan WC-tiloihin, jonka avulla tilasta saadaan mahdollisimman toimiva. Riippuen WC-tilan käyttäjämääristä, ehdotuksemme on täysin erilainen vähän käytössä olevaan tilaan kuin paljon käytettävään. Molemmissa tapauksissa, tavoittelemme sellaista lopputulosta, että WC-tilan käyttäjille jää hyvä mieli toimivasta ja siististä kokonaisuudesta, jota siivoushenkilöstön on helppo ylläpitää. Nähdäksemme WC-tilat ovat tärkeä käyntikortti yritykselle, joka panostaa henkilökuntaansa, asiakkaisiinsa ja imagoonsa.


Mistä saan tuotteillenne hinnan?

Annamme tuotteistamme aina tarjouksen. Pyydä meidät maksuttomalle konsultaatiokäynnille tai jos jo tiedät mitä tarvitset, jätä tarjouspyyntö haluamistasi tuotteista ja määristä nettisivujemme kautta tai sähköpostilla info@defisan.com!


Mitä asioita ilmaisen konsultaation yhteydessä käydään läpi?

Ennen tuloamme toivoisimme sinun selvittävän WC-tiloja käyttävien henkilöiden määrän (oma henkilökunta sekä arvio asiakasmääristä) sekä nykyisen palvelusopimuksenne sisällön. Konsultaatiokäyntimme ei sido sinua mihinkään! Varaa vain noin 30–45 minuuttia aikaa ja me hoidamme lopun.

Useimmiten kun tulemme konsultaatiokäynnille paikan päälle, vierailemme aluksi WC-tiloissanne. Käymme yhdessä läpi kuinka noita tiloja voitaisiin parantaa ja tehostaa sekä löytyisikö sieltä säästön kohteita, viihtyisyyden tai vaikkapa siivouksen kannalta tilan tasoa nostavia mahdollisuuksia. Samalla kartoitamme erityiset toiveenne sekä tilan itsensä asettamat rajoitukset varusteille. Näiden havaintojen jälkeen annamme teille ehdotuksemme sekä tarjouksemme WC-tilojenne varusteista. Yksinkertaisesti vierailun avulla haluamme varmistua, että varusteet soveltuvat tiloihinne ja että niillä saadaan aikaan positiivinen muutos!


Mitä palvelunne maksaa?

Annamme aina tuotteistamme tarjouksen. Olemme seuranneet asiakkaidemme laskutusta ja huomanneet, että useissa keskikokoisissa yrityksissä WC:n kuukausittaiset ylläpitokustannukset asettuvat noin 3-4 euron tietämille per työntekijä. Siis suunnilleen yhden take away kahvin verran! Koska emme sido asiakkaitamme tiettyihin toimitusmääriin, voitte myös itse kulutuksellanne vaikuttaa palvelustamme maksettaviin kustannuksiin.


Täytyykö minun sitoutua tiettyihin ennalta määriteltyihin käyttötuotteiden toimitusmääriin?

Palvelusopimuksemme poikkeaa hieman kilpailijoiden sopimuksista. Me Defisanilla emme halua sitoa asiakkaita ennalta määrättyihin toimitusmääriin käsipyyhkeiden, saippuoiden, WC-paperien tai muiden käyttötuotteiden osalta. Olemme huomanneet, että tilausmäärät vaihtelevat kuukausitasolla ja jopa vuositasolla. Haluamme olla joustavia, joten tilaatte lisää tuotteita silloin kun varastossanne olevat tuotteet alkavat olla lopussa. Tilauksen voi lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info@defisan.com tai soittamalla numeroon 09 872 4815 (avoinna arkisin klo 9-16).


Millainen palvelusopimus on? Voinko ostaa ilman palvelusopimusta?

Useimmiten laadimme vakituisille asiakkaillemme palvelusopimuksen, jossa määritellään tuotteiden hinnat sopimuskaudelle sekä muutenkin määritellään yhteiset pelisäännöt ja palveluiden sisältöä (esim. laitehuollot, asennuspalvelu, laitevuokrapalvelut, jne). Koska olemme joustavia, ei sopimusta tietenkään ole pakko laatia, vaan meiltä voi ostaa ilman sopimustakin. Aivan kuinka haluat!


Täytyykö minun itse asentaa WC:n uudet varusteet?

Ei tarvitse vaan voit jättää sen meidän huoleksemme. Tarjoamme avaimet käteen asennuspalvelua, jossa huolehdimme vanhat varusteet pois ja uudet tilalle. Yritämme toimia mahdollisimman huomaamattomasti ja siivoamme jälkemme. Ja jos kuitenkin haluat asentaa laitteet itse, sekin sopii! Annamme joka tapauksessa siivoushenkilöstölle käyttökoulutuksen kun laitteet on asennettu.


Kuinka nopeasti käyttötuotteet toimitetaan?

Palvelulupauksemme on, että käyttötuotteet toimitetaan 1-5 arkipäivässä. Käytännössä usein jo seuraavana päivänä.


Kuinka nopeasti laitteet huolletaan?

Palvelulupauksemme on, että laitteet huolletaan viimeistään 5 arkipäivän sisällä huoltopyynnön saatuamme. Useimmissa tapauksissa oma huoltomiehemme on paikalla jo seuraavana päivänä. Mikäli huoltoa kaipaava laite sijaitsee kauempana, voimme myös kiireellisissä tapauksissa toimittaa rahdilla korvaavan laitteen epäkuntoon menneen tilalle.


Kuinka voin tehdä tilauksen? Mitä tietoja tilaukselle tarvitaan?

Tilauksen voi jättää meille soittamalla numeroon 09 872 4815 (arkisin klo 9-16) tai sähköpostitse osoitteeseen info@defisan.com. Halutessasi voit myös olla yhteydessä omaan yhteyshenkilöösi ja jättää tilauksen suoraan hänelle.

Kun tilaat lisää käyttötuotteita, sinun ei tarvitse muistaa tuotekoodeja tai asiakasnumeroita. Riittää vaan kun tiedät mitkä käyttötuotteistasi ovat loppumassa ja suunnilleen kuinka paljon tarvitset lisää. Me hoidamme lopun!

Asiakaspalvelu
arkisin klo 9:00-16:00
(09) 872 4815
info@defisan.com

Käyntiosoite
Raveter Oy / Defisan

Silokalliontie 2

04250 KERAVA

 

Postiosoite
Raveter Oy / Defisan

Pilvenpyörteentie 11 I 32

00700 HELSINKI

Copyright © 2024 Defisan Hygienia

Ilmainen konsultaatio

Pyydä tarjous