Saippuat - Defisan Hygienia

Käsien ihoa hellivät saippuamme

Kun saippua-annostelija on helposti saatavilla käsienpesupisteessä, tulee kädet useammin pestyä saippualla. Kunnollinen pesu saippualla, huuhtelu ja kuivaus paperipyyhkeellä poistaa parhaiten lian ja taudinaiheuttajat käsistä. Käsienpesulla on siis mahdollista vähentää sairauspoissaoloja työpaikoilla.

Näytetään kaikki 8 tulosta

Tuotekuvaus

Ei ole aivan samantekevää minkälaisella saippualla käsiään pesee, esimerkiksi likainen ja vanha palasaippua ei ole kovin hygieeninen ja käyttäjäystävällinen ratkaisu. Seinälle kiinnitetty saippua-annostelija on mielestämme toimivin ratkaisu – hygieeninen, aina saatavilla ja helposti käytettävissä.

Annostelija voidaan täyttää yksilöllisen tarpeen mukaan joko perinteisellä nestesaippualla, spraysaippualla tai vaahtosaippualla.

Kaikki saippuamme ovat miedosti hajustettuja ja sisältävät usein kosteuttavia ja hoitavia aineosia kuten karite- eli sheavoita, E-vitamiinia ja panthenolia.

  • Hellävarainen ja luonnollinen sheavoi kosteuttaa ja uudistaa ihosoluja sekä korjaa vaurioita.
  • Korjaava E-vitamiini mm. vahvistaa ihon pinnan hydrolipidikalvoa, joka suojaa ihoa bakteereilta ja saasteilta sekä estää kosteutta haihtumasta ihon pinnalta.
  • Panthenolia käytetään saippuassa kosteuttavana ainesosana ja se myös lisää ihon joustavuutta sekä stimuloi ihon pintakerroksen solujen kasvua.

Kaikki saippuamme soveltuvat erinomaisesti toistuvaan pesuun kuivattamatta tai vaurioittamatta käsien ihoa.

Tuotevalikoima

Valikoimistamme löytyy neste-, vaahto- ja spraysaippuat.

  • Nestesaippua on hyvä ja edullinen yleissaippua oikeastaan mihin vaan kohteeseen.
  • Vaahtosaippua mielletään usein ylellisemmäksi vaihtoehdoksi. Vaahtomaisen koostumuksen vuoksi se ei valu kädeltä ja sotke lavuaaria.
  • Spraysaippua on vähemmän tunnettu vaihtoehto. Spraysaippua-annostelija suihkauttaa saippuan kevyenä suihkeena käsiin, jolloin saippua ei valu ja sotke lavuaaria. Erittäin riittoisaa ja soveltuu kohteisiin, joissa pestävät kädet eivät ole näkyvästi likaiset (esimerkiksi toimistot, koulut, kahvilat).

Tilaus ja asennus

Pyydä meidät maksuttomalle konsultaatiokäynnille! Konsultaatiossa käymme läpi tarpeenne ja toiveenne tilan suhteen ja suunnittelemme teille yksilöllisesti parhaan mahdollisen ratkaisumallin. Kun varustetoimitusten aika on, oma asennushenkilöstömme hoitaa halutessanne varusteiden kiinnityksen sekä siivoushenkilöstön käyttöopastuksen.

Jatkossa saatte tilattua kaikki tarvitsemanne käyttötuotteet samasta paikasta meiltä Defisanilta! Kun tilaat meiltä annostelijat yritykseesi, maksat ainoastaan kertaluontoisen hinnan itse annostelijasta, ja tarvittaessa saat muutamassa työpäivässä meiltä toimitettuna yhteensopivat täyttöpakkaukset!

Varaa konsultaatiokäynti Kysy lisätietoja

Asiakaspalvelu
arkisin klo 9:00-16:00
(09) 872 4815
info@defisan.com

Käyntiosoite
Raveter Oy / Defisan

Silokalliontie 2

04250 KERAVA

 

Postiosoite
Raveter Oy / Defisan

Pilvenpyörteentie 11 I 32

00700 HELSINKI

Copyright © 2024 Defisan Hygienia

Ilmainen konsultaatio

Pyydä tarjous