Käsipaperiannostelija & käsipyyheannostelija | Defisan

Käsipyyheannostelija tilanteeseen kuin tilanteeseen

Toimittamamme käsipyyheannostelija tuo viimeisen silauksen WC-tilaan, siivouskomeroon, tai mihin tahansa tilaan, jossa voi tarvita irrallisia käsipyyhkeitä. Valikoimissamme on kahta eri mallia: Auto-Cut -arkkiannostelija sekä käsipaperiannostelija taittopapereille.

Näytetään kaikki 5 tulosta

Tuotekuvaus – käsipyyheannostelija taittopaperiarkeille

Taittopaperilla varustettu käsipyyheannostelija antaa yhden irtopaperiarkin kerrallaan. Käsipaperiannostelija on näppärän pienikokoinen, joten se on mahdollista asentaa esimerkiksi pieneen WC-tilaan, siivouskomeroon tai keittiötiloihin. Suosittelemme käsipyyheannostelijoita erityisesti keittiötiloihin sekä siivouskomeroihin, joissa usein on tarve irralliselle paperiarkille, mutta käyttäjiä ei kuitenkaan ole kovin paljon. Kun käsipyyhetelineen vierestä löytyy vielä kunnollinen roska-astia, paperitkin löytävät useimmin käytön jälkeen tiensä roskakoriin, eikä lattialle.

Tutustu tarkemmin myös roska-astiavalikoimaamme

Käsipyyhetelineitä on saatavilla useita eri malleja ja materiaalivaihtoehdot ovat joko iskunkestävä ABS-muovi tai ruostumaton teräs. Annostelija on saatavana valkoisena ja harmaana. Erikoistilauksesta myös värin muokkaus on mahdollista, voimme kustomoida käsipaperiannostelijan haluamallanne värillä. Täyttöasteikkunasta on helposti tarkistettavissa, onko tarvetta lisätä paperia. Paperin lisääminen käsipyyheannostelijaan on erittäin helppoa – kansi auki ja uudet taittopyyhearkit asetetaan niille kuuluvaan astiaan annostelijan sisällä.

Täyttöpakkaukset

Valikoimistamme löytyy Z-taitettu taittopyyhe, joka sopii kaikkiin valikoimissamme oleviin käsipyyheannostelijoihin. Valkoinen 2-kertainen paperi on pakattu näppäriin laatikoihin, jotka on helppo pinota päällekkäin siivouskomeroon. Katso tarkemmat tiedot täältä.

Tuotekuvaus – auto-cut käsipaperiannostelija

Auto-Cut arkkiannostelija on käsipyyheannostelija, joka toimii ilman sähkövirtaa. Olemme vuosien varrella huomanneet, että kun WC:n varusteet toimivat ilman sähköä, on niiden huoltotarve pienempi ja toimintavarmuus parempi.

Auto-cut käsipaperiannostelija soveltuu erinomaisesti keittiötiloihin, joissa on usein tarve irralliselle paperiarkille, tai WC-tiloihin, joissa käyttäjiä ei ole kovin paljon. Kun vierestä löytyy vielä kunnollinen roska-astia paperitkin löytävät useimmin käytön jälkeen tiensä roskakoriin, eikä lattialle.

Auto-cut -annostelijan mekanismi hillitsee paperin kulutusta, koska käsipyyheannostelija antaa paperia vain yksi arkki kerrallaan joko vetämällä paperia tai kääntämällä annostelijan sivussa olevaa vipua. Sisälle asetetaan käsipyyherulla, jonka annostelijan mekanismi leikkaa sopivan kokoisiksi yksittäisiksi arkeiksi kun paperia vedetään. Paperin lisääminen on helppoa ja nopeaa – kansi auki, vanhan paperirullan hylsy pois, uusi tilalle ja pyöräytys annostelijan sivulla olevasta vivusta, jolloin paperi siirtyy leikkurimekanismiin.

Auto-Cut käsipyyheannostelija on valmistettu iskunkestävästä ABS-muovista. Väreinä on saatavana valkoinen ja harmaa. Halutessanne annostelija on myös mahdollista kustomoida tiloihinne sopivalla värillä (RAL-värikartan 300 sävyä).

Täyttöpakkaus

Auto-cut käsipyyheannostelijaan toimittamamme paperi on pehmeä ja hyvin imukykyinen, ympäristöystävällinen Joutsenmerkitty tuote. Riittoisassa paperirullassa on 140 m paperia eli yhdestä rullasta saadaan noin 600 arkkia. Toimittamamme täyttöpakkaus sisältää kuusi kappaletta pyyherullia. Tutustu tarkemmin täällä.

Tilaus, asennus ja huolto

Pyydä meidät maksuttomalle konsultaatiokäynnille! Konsultaatiossa käymme läpi tarpeenne ja toiveenne tilan suhteen ja suunnittelemme teille yksilöllisesti parhaan mahdollisen ratkaisumallin. Kun varustetoimitusten aika on, oma asennushenkilöstömme hoitaa halutessanne varusteiden kiinnityksen sekä siivoushenkilöstön käyttöopastuksen.

Jatkossa saatte tilattua kaikki tarvitsemanne käyttötuotteet samasta paikasta meiltä Defisanilta! Kun tilaat meiltä käsipaperiannostelijat yritykseesi, maksat ainoastaan kertaluontoisen hinnan itse annostelijasta, ja tarvittaessa saat muutamassa työpäivässä meiltä toimitettuna yhteensopivat täyttöpakkaukset!

Varaa ilmainen konsultaatiokäynti Kysy lisätietoja

Asiakaspalvelu
arkisin klo 9:00-16:00
(09) 872 4815
info@defisan.com

Käyntiosoite
Raveter Oy / Defisan

Silokalliontie 2

04250 KERAVA

 

Postiosoite
Raveter Oy / Defisan

Pilvenpyörteentie 11 I 32

00700 HELSINKI

Copyright © 2024 Defisan Hygienia

Ilmainen konsultaatio

Pyydä tarjous