Käsienkuivain - tilaa käsienkuivaaja - myös asennus ja huolto

Käsienkuivain on roskaton ja kätevä valinta

Käsienkuivain jakaa vahvasti ihmisten mielipiteitä – osa käyttäjistä inhoaa kovaa ääntä pitävää laitetta, toiset ylistävät vaihtoehtoa roskattomana ekotekona ja tilojen ylläpitäjät pitävät todella edullisesta ja vähän huolenpitoa vaativasta laitteesta.

Näytetään kaikki 2 tulosta

Tuotekuvaus

Käsienkuivaaja kuivaa kädet käyttämällä vain ilmaa, joka puhalletaan laitteen läpi. Monesti puhallinkuivainten mielletään levittävän bakteereita, koska WC-tilan likaista ilmaa puhalletaan juuri pestyihin käsiin. Valikoimissamme olevassa käsienkuivaimessa ilma kulkee HEPA-suodattimen kautta ja parantaa käsiin puhallettavan ilman hygieenisyyttä. Myös laitteen pinta on käsitelty bakteereja ehkäisevällä Biocote®-pinnoitteella.

Käsienkuivaajan käyttökustannukset ovat todella alhaiset, koska laitteeseen ei lisätä käyttötuotteita. Kustannukset muodostuvat laitteen ostohinnasta, asennukseen käytettävän sähkömiehen palkkiosta sekä käytetystä sähköstä ja 1-3 kertaa vuodessa vaihdettavasta HEPA-suodattimesta. Mediclinics käsienkuivain on varustettu säätimellä, jonka avulla laitteen sähkönkulutusta ja tehoa voidaan optimoida.

Käsienkuivain soveltuu erinomaisesti WC-tilaan, jossa siivoushenkilöstö on melko harvoin paikalla ja laitteesta lähtevä ääni ei häiritse viereisiä tiloja. Optimaalisia kohteita ovat esimerkiksi urheilukenttien pukukopit ja uimahallit. Sijoittamalla käsienkuivaaja WC-tilaan käyttäjillä on aina mahdollisuus kuivata kätensä pesun jälkeen, vaikka siivoojat eivät olekaan lisäämässä käsipyyhepaperia.

Osa kokonaisvaltaista ratkaisua

Koska käsienkuivain jakaa niin vahvasti mielipiteitä, suosittelemme käyttämään sellaista rinnakkain muiden kuivausjärjestelmien kanssa. Olemme huomanneet, että mikäli käsienkuivaaja on ainoa vaihtoehto, WC-paperin kulutus kohteissa kasvaa huomattavasti. Käyttäjät kuivaavat kätensä WC-paperiin mieluummin kun käsienkuivaimeen. Sen vuoksi käsipyyheautomaatti tai käsipaperiannostelija on järkevää sijoittaa myös tilaan.

Tilaus, asennus ja huolto

Pyydä meidät maksuttomalle konsultaatiokäynnille! Konsultaatiossa käymme läpi tarpeenne ja toiveenne tilan suhteen ja suunnittelemme teille yksilöllisesti parhaan mahdollisen ratkaisumallin. Kun varustetoimitusten aika on, oma asennushenkilöstömme hoitaa halutessanne varusteiden kiinnityksen sekä siivoushenkilöstön käyttöopastuksen. Jatkossa saatte tilattua kaikki tarvitsemanne käyttötuotteet samasta paikasta meiltä Defisanilta.

Tilaa käsienkuivan kätevästi netistä tai varaa ilmainen konsultaatio alta.

Varaa ilmainen konsultaatiokäynti Kysy lisätietoja

Asiakaspalvelu
arkisin klo 9:00-16:00
(09) 872 4815
info@defisan.com

Käyntiosoite
Raveter Oy / Defisan

Silokalliontie 2

04250 KERAVA

 

Postiosoite
Raveter Oy / Defisan

Pilvenpyörteentie 11 I 32

00700 HELSINKI

Copyright © 2024 Defisan Hygienia

Ilmainen konsultaatio

Pyydä tarjous