Käsipyyhe­automaatit - Defisan Hygienia

Käsipyyheautomaatti takaa roskattoman WC:n

Haluatko kuulla lisää?

Toimittamamme käsipyyheautomaatti on järkevä vaihtoehto, mikäli haluatte eroon WC-tilojenne irtoroskista. Käsipyyheautomaatissa yhdistyvät hygieenisyys, roskattomuus ja ympäristöystävällisyys. Markkinoiden suurimmalla kapasiteetilla (yli 300 pyyhintäkertaa) varustettu käsipyyheautomaatti on helppo täyttää ja käyttää.

Näytetään kaikki 3 tulosta

Tuotekuvaus

Tilaamalla käsipyyheautomaatin saatte toimintavarman, roskaamattoman järjestelmän, sillä käsien kuivauksen jälkeen käsipyyhe kelautuu takaisin laitteeseen. Panostamalla hieman käsienkuivausjärjestelmään on mahdollista nostaa siivouksen tehokkuutta sekä helpottaa siisteyden ylläpitoa, kun siivoushenkilökunnan aika ei kulu käytettyjen käsipyyhkeiden noukkimiseen lattialta.

Käsipyyheautomaattimme käyttää siihen asetetun pyyherullan kokonaan, joten hukkaan mennyttä käsipyyhettä ei vaihdon yhteydessä pääse syntymään. Laitteen erikoisuus on niin sanottu välitäyttö, jolloin uusi pyyhenippu asetetaan aina edellisen pyyhenipun jatkoksi. Pyyhettä ei tarvitse pujottaa käsipyyheautomaattiin joka kerta uudelleen, jolloin myös aikaa säästyy.

Käsipyyheautomaatin täyttöpakkaukset

Uudet pyyheniput ovat hygieenisesti yksittäispakattuja ja aina määrämittaisia (33 tai 55 metriä), kevyitä kuljettaa ja helposti pinottavissa päällekkäin siivousvaunuun tai -komeroon. Ympäristöystävällisyyden takeeksi käsipyyhkeelle on myönnetty Joutsenmerkki. Käsipyyhe on kertakäyttöistä ja se voidaan hävittää energiajätteen mukana. Kertakäyttöisyyden vuoksi likapyykille ei tarvitse varata varastointitilaa.

Vendor automaattipyyhe

Ulkoasu muokattavissa

Me Defisanilla olemme sitä mieltä, että WC-tilat ovat osa yrityksen imagoa. Tämän takia meistä on tärkeää tarjota käsipyyheautomaatti, jonka ulkoasua voi kustomoida. Käsipyyheautomaatti on mahdollista saada valitsemallanne värillä tai jopa logollanne varustettuna. Varastovärejä on kaksi; valkoinen ja metallin harmaa.

Pyyheautomaatin etuosaan on mahdollista lisätä peili, jolloin automaatti saadaan sovitettua näppärästi myös pieneen WC-tilaan. Käsipyyheautomaatti on mahdollista valjastaa myös mainoskäyttöön, jolloin automaatin kanteen lisätään paikka A4-kokoiselle mainokselle tai esitteelle. Erinomainen lisä vaikkapa ravintolalle mainostaa Happy Hour-tuotteitaan tai koululle informoida oppilaitaan.

Tilaus, asennus ja huolto

Hyvän ja sujuvan yhteistyön takaamiseksi tarjoamme oman yhteyshenkilön sekä jatkuvaa henkilökohtaista palvelua. Oma huoltopalvelumme tarjoaa teille käsipyyhautomaatin ja muiden laitteiden huollon ja asennuksen. Halutessanne hoidamme laiteasennukset jopa avaimet käteen -toimituksena. Pyrimme aina löytämään asiakkaillemme optimaalisimman ratkaisun. Emme tule sitomaan teitä erinäisiin tilausmääriin, vaan myymme teille juuri sopivan kokoisen saniteettitilaratkaisun.

Jatkossa saatte tilattua kaikki tarvitsemanne käyttötuotteet samasta paikasta meiltä Defisanilta. Pyydä meidät maksuttomalle konsultaatiokäynnille!

Tilaa maksuton konsultaatiokäynti Kysy lisätietoja

Asiakaspalvelu
arkisin klo 9:00-16:00
(09) 872 4815
info@defisan.com

Käyntiosoite
Raveter Oy / Defisan

Silokalliontie 2

04250 KERAVA

 

Postiosoite
Raveter Oy / Defisan

Pilvenpyörteentie 11 I 32

00700 HELSINKI

Copyright © 2024 Defisan Hygienia

Ilmainen konsultaatio

Pyydä tarjous