Saippua-annostelijat - tilaa netistä - myös täyttöpakkaukset

Saippua-annostelija on tärkeä osa hyvää käsihygieniaa

Kun työntekijöille tarjotaan viihtyisät WC-tilat, joissa on aina tarjolla saippuaa ja käsipyyhettä, tulee käsienpesu useammin tehtyä. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tutkimuksessa Stopflunssa 2008–2017 saatiin selville, että tehostettu käsienpesu vedellä ja saippualla vähensi työntekijöiden infektioita 17 prosentilla. Käsienpesulla on siis mahdollista vähentää sairauspoissaoloja. Saippua-annostelija – ei mikään aivan yhdentekevä asia siis!

Näytetään kaikki 7 tulosta

Katseet annostelijaan!

Olemme huomanneet, että monesti jopa muuten hyvin organisoiduissa WC-tiloissa saippua-annostelija on jäänyt liian pienelle huomiolle. Saippua valuu annostelijasta valtoimenaan, annostelijan suutin on tukossa kuivuneesta saippuasta tai saippua-annostelija on täynnä bakteereita kun sitä ei ole vuosikausiin pesty. Tuntuuko sinusta, että haluat pestä kätesi tuollaisella saippualla ja kädet tulevat pesun jälkeen puhtaaksi?

Hygieenisyydeltään sekä helppoudeltaan paras vaihtoehto on valita WC-tilaan saippua-annostelija, johon asetetaan yksittäispakattu saippuapakkaus. Tällöin WC-tilassa leijailevat bakteerit eivät pääse saippuan kanssa kosketuksiin. Valikoimastamme löytyy jopa sellainen vaihtoehto, jossa suutinosa on kiinni yksittäispakkauksessa eli aina saippuan vaihdon yhteydessä myös suutin vaihtuu.

Tuotevalikoima

Katso kaikki yksittäispakatuilla saippuapakkauksilla täytettävät saippua-annostelijamme:

Toinen hyvä vaihtoehto on käyttää saippua-annostelijaa, jossa on irrotettava säiliö annostelijan sisällä. Joka kerta kun annostelija tyhjentyy saippuasta, siivooja pesee säiliön ennen uuden saippuan lisäämistä.

Katso kaikki irrotettavan saippuasäiliön sisältävät saippua-annostelijamme:

Saippua-annostelijan täyttöpakkaukset

Valikoimistamme löytyy neste-, vaahto- ja spraysaippuat. Tilaa siis täyttöpakkaus samalla.

  • Nestesaippua on hyvä ja edullinen yleissaippua oikeastaan mihin vaan kohteeseen.
  • Vaahtosaippua mielletään usein ylellisemmäksi vaihtoehdoksi. Vaahtomaisen koostumuksen vuoksi se ei valu kädeltä ja sotke lavuaaria.
  • Spraysaippua on vähemmän tunnettu vaihtoehto. Spray-saippua-annostelija suihkauttaa saippuan kevyenä suihkeena käsiin, jolloin saippua ei valu ja sotke lavuaaria. Erittäin riittoisaa ja soveltuu kohteisiin, joissa pestävät kädet eivät ole näkyvästi likaiset (esimerkiksi toimistot).

Ota yhteyttä niin katsotaan sinulle parhaat täyttöpakkaukset.

Tilaus ja asennus

Pyydä meidät maksuttomalle konsultaatiokäynnille! Konsultaatiossa käymme läpi tarpeenne ja toiveenne tilan suhteen ja suunnittelemme teille yksilöllisesti parhaan mahdollisen ratkaisumallin. Kun varustetoimitusten aika on, oma asennushenkilöstömme hoitaa halutessanne varusteiden kiinnityksen sekä siivoushenkilöstön käyttöopastuksen.

Jatkossa saatte tilattua kaikki tarvitsemanne käyttötuotteet samasta paikasta meiltä Defisanilta.

Tilaa saippua-annostelijat kätevästi netistä!

Varaa konsultaatiokäynti Kysy lisätietoja

Asiakaspalvelu
arkisin klo 9:00-16:00
(09) 872 4815
info@defisan.com

Käyntiosoite
Raveter Oy / Defisan

Silokalliontie 2

04250 KERAVA

 

Postiosoite
Raveter Oy / Defisan

Pilvenpyörteentie 11 I 32

00700 HELSINKI

Copyright © 2024 Defisan Hygienia

Ilmainen konsultaatio

Pyydä tarjous