Roska-astia saniteettitilaan - suuret & pienet - myös asennus

Hyvä roska-astia tuo säästöjä ja siisteyttä

Me Defisanilla haluamme auttaa yrityksiä saamaan saniteettitiloistaan mahdollisimman toimivan ja viihtyisän kokonaisuuden sekä auttaa löytämään järkeviä säästökohteita. Hyvä roska-astia on tärkeä elementti, jonka avulla saadaan saniteettitilat näyttämään siistiltä: roskat osuvat roska-astiaan eivätkä pursuile lattialle.

Näytetään kaikki 12 tulosta

WC:n tarvikkeet käyttäjien ulottuville ja pois lattioilta

Oikean kokoinen roska-astia oikeassa paikassa auttaa jo paljon. Kuitenkin kun lähdetään suunnittelemaan WC-tilan varusteita, tulee suunnittelussa ottaa huomioon niin WC:n käyttäjät kuin sen siistijätkin. Näin päästään parhaaseen lopputulokseen!

Yksi toimintamme ydinajatuksista on kiinnittää kaikki WC:n varusteet, mukaan lukien roska-astiat, seinille (pois lattialta). Tällöin varusteet ovat helposti käyttäjän käden ulottuvilla, ja toisaalta siistijältä käy koko lattian siivoaminen helposti tavaroita siirtämättä. Siivoojien kallis aika ei kulu tavaroiden siirtelyyn, vaan itse puhtaanapitoon. Kaikki voittavat!

Tuotevalikoima

WC-tilat ovat kovin erilaisia – osa suuria ja avaria, toiset pieniä ja ahtaita. Laajasta valikoimastamme löytyy sopiva malli jokaiseen WC-tilaan!

  • suuret ja pienet roska-astiat käsipapereille
  • pienet hygieniaroska-astiat siteille ja tamponeille

Miksi WC:n roska-astia on tärkeä?

WC:n viereen sijoitettu hygieniaroska-astia auttaa vähentämään putkitukoksia ja edistää tilan toimivuutta. Usein hygieniaroska-astioiden palvelusopimukset sisältävät tyhjennyspalvelun 4-8 viikon välein. Oletko tarkistanut paljonko teidän yrityksessä maksetaan tuosta palvelusta? Olemme huomanneet, että asiakkaat maksavat tyhjennyspalvelusta aivan turhaan ja usein vielä sievoisia summia.

Kun WC-tilaan sijoitetaan hygieniaroska-astia, jonka sisällä on pussi, käy tyhjennys siivoushenkilökunnalta käden käänteessä. Konseptissamme asiakas ostaa roska-astiat ja yrityksen oma siivoushenkilöstö hoitaa tyhjennyksen osana siivouskierrosta. Näin pystytään saavuttamaan huomattavia säästöjä!

Tilaus ja asennus

Pyydä meidät maksuttomalle konsultaatiokäynnille! Konsultaatiossa käymme läpi tarpeenne ja toiveenne tilan suhteen ja suunnittelemme teille yksilöllisesti parhaan mahdollisen ratkaisumallin. Kun varustetoimitusten aika on, oma asennushenkilöstömme hoitaa halutessanne varusteiden kiinnityksen sekä siivoushenkilöstön käyttöopastuksen.

Jatkossa saatte tilattua kaikki tarvitsemanne käyttötuotteet kätevästi meiltä Defisanilta.

Tilaa roska-astiat ja asennus meiltä.

Varaa ilmainen konsultaatiokäynti Kysy lisätietoja

Asiakaspalvelu
arkisin klo 9:00-16:00
(09) 872 4815
info@defisan.com

Käyntiosoite
Raveter Oy / Defisan

Silokalliontie 2

04250 KERAVA

 

Postiosoite
Raveter Oy / Defisan

Pilvenpyörteentie 11 I 32

00700 HELSINKI

Copyright © 2024 Defisan Hygienia

Ilmainen konsultaatio

Pyydä tarjous