Pyyhkeet ja paperit - Defisan Hygienia

WC:n käyttäjällä pitää olla aina saatavilla paperia

Olemme Defisanilla sitä mieltä, että WC:n käyttäjällä tulee aina olla saatavilla paperia – käsipyyhettä ja WC-paperia. Olemme valinneet tuotevalikoimaamme annostelijat, joiden avulla tavoite on mahdollista saavuttaa. Luonnollisesti jokaisessa WC-tilassa ei toimi samat ratkaisut, joten räätälöimme varustepaketin juuri teidän tarpeisiinne sopivaksi.

Näytetään kaikki 5 tulosta

Tuotekuvaus

Sen lisäksi, että paperia pitää olla saatavilla haluamme tarjota asiakkaillemme tuotteita, jotka kuormittavat luontoa mahdollisimman vähän. Tästä syystä valikoimaamme kuuluu tuotteita ja ratkaisuja, joiden kehityksessä ja valmistuksessa on myös mietitty niiden vaikutuksia ympäristöön.

Tuotevalikoimaamme kuuluu Pohjoismaisella ympäristömerkillä varustetut automaattipyyhkeet ja WC-paperit. Merkillä osoitetaan puolueettomasti ja luotettavasti tuotteen olevan ympäristön kannalta parempi vaihtoehto. Ympäristömerkit myönnetään vain tarkasti valituille tuotteille, joiden koko elinkaari täyttää tiukat ympäristö-, turvallisuus- ja laatuvaatimukset.

Käsipyyhepaperimme ovat valmistettu FSC-sertifioidusta materiaalista. Sertifikaatti osoittaa, että tuotteen taustalla ovat vastuullisesti hoidetut metsät, joissa huolehditaan mm. luonnon monimuotoisuuden säilymisestä sekä alkuperäiskansojen oikeuksista.

Tuotevalikoima

Tuotevalikoimastamme löytyy paperit ja pyyhkeet kaikkiin myymiimme annostelijoihin.

  • Erikokoiset WC-paperit WC-paperiannostelijoihin
  • Käsipyyhepaperit taittopaperiannostelijoihin
  • Pyyhkeet käsipyyheautomaatteihin

Tilaus ja asennus

Pyydä meidät maksuttomalle konsultaatiokäynnille! Konsultaatiossa käymme läpi tarpeenne ja toiveenne tilan suhteen ja suunnittelemme teille yksilöllisesti parhaan mahdollisen ratkaisumallin. Kun varustetoimitusten aika on, oma asennushenkilöstömme hoitaa halutessanne varusteiden kiinnityksen sekä siivoushenkilöstön käyttöopastuksen.

Jatkossa saatte tilattua kaikki tarvitsemanne käyttötuotteet samasta paikasta meiltä Defisanilta! Kun tilaat meiltä annostelijat yritykseesi, maksat ainoastaan kertaluontoisen hinnan itse annostelijasta, ja tarvittaessa saat muutamassa työpäivässä meiltä toimitettuna yhteensopivat täyttöpakkaukset!

Varaa konsultaatiokäynti Kysy lisätietoja

Asiakaspalvelu
arkisin klo 9:00-16:00
(09) 872 4815
info@defisan.com

Käyntiosoite
Raveter Oy / Defisan

Silokalliontie 2

04250 KERAVA

 

Postiosoite
Raveter Oy / Defisan

Pilvenpyörteentie 11 I 32

00700 HELSINKI

Copyright © 2024 Defisan Hygienia

Ilmainen konsultaatio

Pyydä tarjous