Ilman­raikastimet - Defisan Hygienia

Ilmanraikastin takaa tuoksuvat WC-tilat

Me Defisanilla väitämme, että WC-tilat ovat osa yrityksen imagoa. Monissa tapauksissa käytetään valtavasti rahaa ja aikaa toimisto-, neuvottelu- ja aulatilojen viihtyvyyteen, mutta unohdetaan että yrityksen saniteettitilat ovat olennainen osa kokonaisuutta. Niiden siisteys ja ennen kaikkea tuoksu jää mieleen, vaikka asiasta ei yleisesti keskustellakaan. Ilmanraikastimen avulla saadaan helposti lisättyä mieluinen tuoksu WC-tilaan.

Showing all 11 results

Vastaavatko WC-tilanne muiden tilojenne tasoa?

Tehdään pieni ajatusleikki. Olet vihdoin saanut järjestymään palaverin kauan havittelemasi asiakkaan kanssa. Kutsut ylpeänä asiakkaan toimistollenne, jossa on viimeisen päälle sisustetut uudet neuvottelutilat. Erinomaisesti sujunut palaverinne päättyy ja asiakas pyytää päästä käymään vessassa vielä ennen lähtöään. Kylmä hiki nousee ohimoillesi, sillä tiedät että WC-tilanne ovat säädyttömässä kunnossa – haisee pahalta ja käsipaperit pursuavat roska-astioista levällään pitkin lattioita. Tuo näky ja ennen kaikkea haju on viimeinen asia, minkä asiakas näkee tiloistanne. Uskotko, että asiakkaanne muistaa käynnistään hienon aulan ja neuvottelutilan vaiko kokonaisuuteen täysin sopimattomat likaiset ja pahanhajuiset WC-tilat? Pitäisikö asialle siis tehdä jotain?

Vain muutamia asioita muuttamalla saadaan WC-tiloistanne paremmin imagoonne sopivat. Oikeanlainen roska-astia, käsipyyheratkaisu sekä ilmanraikastin tai -puhdistin tekee ihmeitä, eikä muutoksen hinta ole lähelläkään hienoihin neuvottelutiloihin käyttämäänne rahasummaa.

 

Tuotevalikoima

Valikoimistamme löytyy useita vaihtoehtoja:

  • digitaalisesti ohjelmoitava ilmanraikastin
  • tilan ilmanvaihdon avulla tuoksun ilmaan levittävä ilmanraikastin (toimii ilman sähköä)
  • hajuja poistavat ilmanpuhdistimet
  • pisoaariin sijoitettavat raikastinpalat (poistavat pahaa hajua ja hoitavat pisoaaria)
  • WC-pönttöön kiinteästi sijoitettava ilmanraikastin (poistaa pahaa hajua, tappaa bakteereja ja ehkäisee kalkkeutumista)

Ilmanraikastimien täyttöpakkaukset

Ilmanraikastimissamme on saatavilla useita miellyttäviä tuoksuja. Monissa ilmanraikastimissamme tuoksun voimakkuutta voidaan säädellä. Hajusteyliherkkyydestä puhutaan tänä päivänä yhä enemmän. Ilmanpuhdistimet, jotka poistavat pahaa hajua tuomatta tilaan tuoksua, soveltuvat erinomaisesti niihin tiloihin, joissa ei voida käyttää tuoksuja.

Tilaus ja asennus

Muunnetaanko yhdessä teidänkin WC-tilat sopimaan paremmin imagoonne? Pyydä meidät maksuttomalle konsultaatiokäynnille! Konsultaatiossa käymme läpi tarpeenne ja toiveenne tilan suhteen ja suunnittelemme teille yksilöllisesti parhaan mahdollisen ratkaisumallin. Kun varustetoimitusten aika on, oma asennushenkilöstömme hoitaa halutessanne varusteiden kiinnityksen sekä siivoushenkilöstön käyttöopastuksen. Jatkossa saatte tilattua kaikki tarvitsemanne käyttötuotteet samasta paikasta meiltä Defisanilta!

Varaa ilmainen konsultaatiokäynti Kysy lisää

Asiakaspalvelu
arkisin klo 8:00-16:00
(09) 872 4815
info@defisan.com

Käyntiosoite
Sinikellontie 12
(liiketila 3)
01300 Vantaa

Postiosoite
PL 298
01301 Vantaa

Copyright © 2020 Defisan Hygienia Oy

Ilmainen konsultaatio

Pyydä tarjous