Ilmanraikastin tuo ylellisyyttä wc-tilaan - Defisan Hygienia

Ilmanraikastin takaa tuoksuvat WC-tilat

Me Defisanilla väitämme, että WC-tilat ovat osa yrityksen imagoa. Monissa tapauksissa käytetään valtavasti rahaa ja aikaa toimisto-, neuvottelu- ja aulatilojen viihtyvyyteen, mutta unohdetaan että yrityksen saniteettitilat ovat olennainen osa kokonaisuutta. Niiden siisteys ja ennen kaikkea tuoksu jää mieleen, vaikka asiasta ei yleisesti keskustellakaan. Ilmanraikastin tuo miellyttävän tuoksun WC-tilaan.

Näytetään kaikki 11 tulosta

Ilmanraikastin tuo wc-tilaan viihtyisyyttä

Tehdään pieni ajatusleikki. Kutsut asiakkaan toimistollenne, jossa on viimeisen päälle sisustetut uudet neuvottelutilat. Erinomaisesti sujunut palaverinne päättyy ja asiakas pyytää päästä käymään vessassa vielä ennen lähtöään. Kylmä hiki nousee ohimoillesi, sillä tiedät että WC-tilanne ovat säädyttömässä kunnossa – haisee pahalta ja käsipaperit pursuavat roska-astioista levällään pitkin lattioita. Tuo näky ja ennen kaikkea haju on viimeinen asia, minkä asiakas näkee tiloistanne. Pitäisikö asialle siis tehdä jotain?

Vain muutamia asioita muuttamalla saadaan WC-tiloistanne paremmin imagoonne sopivat. Oikeanlainen roska-astia, käsipyyheratkaisu sekä ilmanraikastin tai -puhdistin tekevät ihmeitä, eikä muutoksen hinta ole lähelläkään hienoihin neuvottelutiloihin käyttämäänne rahasummaa.

 

Tuotevalikoima

Valikoimistamme löytyy useita vaihtoehtoja:

  • digitaalisesti ohjelmoitava ilmanraikastin
  • tilan ilmanvaihdon avulla tuoksun ilmaan levittävä raikastin (toimii ilman sähköä)
  • hajuja poistavat ilmanpuhdistimet
  • pisoaariin sijoitettavat raikastinpalat (poistavat pahaa hajua ja hoitavat pisoaaria)
  • WC-pönttöön kiinteästi sijoitettava ilmanraikastin (poistaa pahaa hajua, tappaa bakteereja ja ehkäisee kalkkeutumista)

Ilmanraikastimien täyttöpakkaukset

Ilmanraikastin on saatavilla useissa miellyttävissä tuoksuvaihtoehdoissa. Useissa malleissa myös tuoksun voimakkuutta voidaan säädellä. Hajusteyliherkkyydestä puhutaan tänä päivänä yhä enemmän. Ilmanpuhdistimet, jotka poistavat pahaa hajua tuomatta tilaan tuoksua, soveltuvat erinomaisesti niihin tiloihin, joissa ei voida käyttää tuoksuja.

Tilaus ja asennus

Muunnetaanko yhdessä teidänkin WC-tilat sopimaan paremmin imagoonne? Pyydä meidät maksuttomalle konsultaatiokäynnille! Konsultaatiossa käymme läpi tarpeenne ja toiveenne tilan suhteen ja suunnittelemme teille yksilöllisesti parhaan mahdollisen ratkaisumallin.  Asennushenkilöstömme hoitaa halutessanne ilmanraikastimen ja muiden wc-varusteiden kiinnityksen sekä siivoushenkilöstön käyttöopastuksen. Jatkossa saatte tilattua kaikki tarvitsemanne käyttötuotteet samasta paikasta meiltä Defisanilta!

Varaa ilmainen konsultaatiokäynti Kysy lisää

Asiakaspalvelu
arkisin klo 9:00-16:00
(09) 872 4815
info@defisan.com

Käyntiosoite
Raveter Oy / Defisan

Silokalliontie 2

04250 KERAVA

 

Postiosoite
Raveter Oy / Defisan

Pilvenpyörteentie 11 I 32

00700 HELSINKI

Copyright © 2024 Defisan Hygienia

Ilmainen konsultaatio

Pyydä tarjous