Muut annostelijat - Defisan Hygienia

WC:n käyttäjäkokemuksen viimeistelijät

Tähän kategoriaan kuuluvat mm. WC-harjat sekä WC-istuimen desinfiointiaineet, joilla on mahdollista viimeistellä WC-tilan käyttäjäkokemus. Haluaisitko sinä asioida WC:ssä, josta puuttuu WC-harja?

Näytetään kaikki 6 tulosta

Tuotekuvaus

Unisex-WC:t yleistyvät kovaa vauhtia ja WC-istuimen desinfiointiaine on oiva lisä juuri noihin WC-tiloihin. Seinälle kiinnitettävästä annostelijasta jokaisen WC:n käyttäjän on mahdollista puhdistaa WC-istuin ennen käyttöä. Uskotko, että monet naiset karttavat unisex-WC:itä, koska ne ovat usein likaisempia kuin naisten WC:t?

Toinen pieni ja usein huomaamaton WC:n varuste on WC-harja. Kuitenkin mikäli tuo WC-harja puuttuu, se ei jää käyttäjiltä huomaamatta.

Näillä erittäin pienillä ja edullisilla varusteilla on mahdollista nostaa WC-tilan viihtyisyyttä ja siisteystasoa merkittävästi.

Tuotevalikoima

Yksi toimintamme ydinajatuksista on kiinnittää kaikki WC:n varusteet seinille (pois lattialta). Tällöin varusteet ovat helposti käyttäjän käden ulottuvilla, ja toisaalta siistijältä käy koko lattian siivoaminen helposti tavaroita siirtämättä. Siivoojien kallis aika ei kulu tavaroiden siirtelyyn, vaan itse puhtaanapitoon. Kaikki voittavat!

Valikoimistamme löytyvät

  • WC-harjat seinätelineissä
  • Vaihtoharjat seinätelineisiin
  • WC-istuimen desinfiointiaineiden annostelijat sekä desinfiointiaineet

Tilaus ja asennus

Pyydä meidät maksuttomalle konsultaatiokäynnille! Konsultaatiossa käymme läpi tarpeenne ja toiveenne tilan suhteen ja suunnittelemme teille yksilöllisesti parhaan mahdollisen ratkaisumallin. Kun varustetoimitusten aika on, oma asennushenkilöstömme hoitaa halutessanne varusteiden kiinnityksen sekä siivoushenkilöstön käyttöopastuksen.

Jatkossa saatte tilattua kaikki tarvitsemanne käyttötuotteet samasta paikasta meiltä Defisanilta! Kun tilaat meiltä annostelijat yritykseesi, maksat ainoastaan kertaluontoisen hinnan itse annostelijasta, ja tarvittaessa saat muutamassa työpäivässä meiltä toimitettuna yhteensopivat täyttöpakkaukset!

Varaa konsultaatiokäynti Kysy lisätietoja

Asiakaspalvelu
arkisin klo 9:00-16:00
(09) 872 4815
info@defisan.com

Käyntiosoite
Raveter Oy / Defisan

Silokalliontie 2

04250 KERAVA

 

Postiosoite
Raveter Oy / Defisan

Pilvenpyörteentie 11 I 32

00700 HELSINKI

Copyright © 2024 Defisan Hygienia

Ilmainen konsultaatio

Pyydä tarjous