Pyyhekoukut - Defisan Hygienia

Pyyhekoukut moneen tarpeeseen

Toimittamamme pyyhekoukut luovat viimeisen silauksen tilaan ja helpottavat arkea. Vai miltä tuntuisi saunatila ilman pyyhekoukkua tai yleisö-WC ilman koukkua takille?

Näytetään kaikki 4 tulosta

Tuotekuvaus

Jotta pyyhekoukku kestää kovaakin käyttöä, olemme valinneet valikoimiimme vain metallista valmistettuja pyyhekoukkuja ja –koukkulistoja. Tuotteiden materiaaleina on elaksoitu alumiini, ruostumaton teräs ja ruostumaton messinki.

  • Alumiini on luonnostaan kevyt materiaali ja elaksoinnilla lisätään metallin luontaista korroosionkestävyyttä ja kestoikää.
  • Ruostumaton teräs on erittäin vahva materiaali ja voi olla kosketuksissa veden kanssa ruostumatta, jonka vuoksi se soveltuu erinomaisesti juuri kylpy- ja saunatiloihin.
  • Kauniin kiiltävän pinnan lisäksi messingillä on hyvä korroosionsietokyky, se on vahvaa sekä lujaa ja sitä voidaan muokata helposti.

Kaikissa pyyhekoukuissamme kiinnitykseen käytettävät ruuvit jäävät siististi piiloon, joko koukun rungon tai erikseen kiinnitettävien suojien alle.

Tuotevalikoima

Olemme valinneet valikoimiimme monen kokoisia pyyhekoukkuja ja –koukkulistoja, joita on myös helppo yhdistellä eri kokoisten tuotteiden kanssa. Näin ollen tilaan saadaan yhtenäinen ilme vaikka tarve olisi moninainen.

Pyyhekoukkujamme voidaan käyttää esimerkiksi:

  • WC-tiloissa takkeja ja laukkuja varten
  • sauna- ja suihkutiloissa pyyhkeitä varten
  • yrityksen eteisaulassa takkeja varten

Tilaus ja asennus

Pyydä meidät maksuttomalle konsultaatiokäynnille! Konsultaatiossa käymme läpi tarpeenne ja toiveenne tilan suhteen ja suunnittelemme teille yksilöllisesti parhaan mahdollisen ratkaisumallin. Kun varustetoimitusten aika on, oma asennushenkilöstömme hoitaa halutessanne varusteiden kiinnityksen sekä siivoushenkilöstön käyttöopastuksen.

Varaa konsultaatiokäynti Kysy lisätietoja

Asiakaspalvelu
arkisin klo 9:00-16:00
(09) 872 4815
info@defisan.com

Käyntiosoite
Raveter Oy / Defisan

Silokalliontie 2

04250 KERAVA

 

Postiosoite
Raveter Oy / Defisan

Pilvenpyörteentie 11 I 32

00700 HELSINKI

Copyright © 2024 Defisan Hygienia

Ilmainen konsultaatio

Pyydä tarjous