WC-paperiannostelija - tilaa myös asennus & huolto

WC-paperiannostelija jokaiseen tarpeeseen

Olet hienossa ravintolassa illallisella ja piipahdat vessaan. Huomaat, että WC-paperiannostelija toimii huonosti ja saat paperia vain pikkurillin kynnen kokoisen palan kerrallaan. Raivostuttavaa! Miten on, jääkö mieleesi ravintolassa saamasi hyvä ruoka vai epäonninen WC-käyntisi? Olemme Defisanilla valinneet valikoimiimme vain parhaat ja toimivimmat WC-paperiannostelijat.

Millainen WC-paperiannostelija on toimiva?

Defisan on toiminut alalla vuodesta 1997 asti ja näiden vuosien aikana olemme huomanneet, että mitä suurempi yksittäinen WC-paperirulla on, sitä huonommin se pyörii annostelijassa. Tämän vuoksi valikoimastamme löytyy useamman pienemmän rullan annostelijoita suurien jumborullien sijaan. Kaikki useamman rullan WC-paperiannostelijamme vaihtavat automaattisesti uuden rullan esille edellisen loputtua ja täyttöasteikkunasta on helppo tarkistaa tarvitseeko annostelijaan lisätä WC-paperia. Joissakin malleissamme WC-paperin menekkiä on mahdollista hillitä kitkajarrun avulla. Näin ollen paperia on aina helposti saatavilla.

Näytetään kaikki 5 tulosta

Pisan kalteva WC-paperitorni historiaan?

Tarjoamme eri kapasiteetilla varustettuja annostelijoita ja kun asiakas on meihin yhteydessä, arvioimme yhdessä mikä on teidän tarpeisiinne sopivin annostelija. Kun WC-paperiannostelija on tarpeeseenne oikein mitoitettu, ei WC-tilaan tarvitse jättää irtonaisia rullia esille. Usein nuo WC-paperiannostelijan päälle tai jopa lattialle kasatut WC-paperirullat saavat tilan näyttämään epäsiistiltä ja epähygieeniseltä – puhumattakaan hävikistä. Olisiko mukava siirtää tuo annostelijan päälle kasattu huojuva Pisan WC-paperitorni historiaan?

Annostelijoita saa meiltä ruostumattomasta teräksestä tai kierrettävästä ABS-muovista valmistettuna. Varastoväreinä löytyy valkoinen ja metallin harmaa. ABS-muovinen annostelija voidaan myös kustomoida tilaustyönä haluamallanne värillä.

 

Täyttöpakkaukset

Valikoimastamme löytyy myös oikea paperi kaikkiin myynnissä oleviin annostelijoihimme:

– Vendor WC-paperissa yksi rulla sisältä 100 metriä paperia, joka vastaa noin 2-4 normaalikokoista rullaa. 2-kerroksinen valkoinen paperi liukenee erittäin hyvin veteen, jonka ansiosta se ei tuki putkistoja. Tuote on ympäristöystävällinen ja sille on myönnetty Joutsenmerkki ja EU-Ympäristömerkki. Yhdessä laatikossa on 36 rullaa. Soveltuu Vendor WC-paperiannostelijaan tai Uniqcare WC-paperiannostelijaan

– Katrin WC-paperi on ns. normaalikokoinen WC-paperirulla, joka sisältää 48 metriä paperia. Tämä paperi soveltuu useimpiin markkinoilla oleviin WC-paperiannostelijoihin. Paperi on 2-kertainen ja valkoinen. Säkissä on 42 rullaa. Soveltuu Ophardt WC-paperiannostelijaan (2 rll), Ophardt WC-paperiannostelijaan (4 rll) tai Mediclinics WC-paperiannostelijaan (2 rll / 3 rll)

Tilaus, asennus ja huolto

Kun tilaat meiltä WC-paperiannostelijat yritykseesi, maksat ainoastaan kertaluontoisen hinnan itse annostelijasta ja saat muutamassa työpäivässä meiltä toimitettuna yhteensopivat täyttöpakkaukset! Hyvän ja sujuvan yhteistyön takaamiseksi tarjoamme oman yhteyshenkilön sekä jatkuvaa henkilökohtaista palvelua. Oma huoltopalvelumme tarjoaa teille laitteiden huollon ja asennuksen. Halutessanne hoidamme laiteasennukset jopa avaimet käteen -toimituksena. Pyrimme aina löytämään asiakkaillemme optimaalisimman ratkaisun. Emme tule sitomaan teitä erinäisiin tilausmääriin, vaan myymme teille juuri sopivan kokoisen saniteettitilaratkaisun. Jatkossa saatte tilattua kaikki tarvitsemanne käyttötuotteet samasta paikasta meiltä Defisanilta. Pyydä meidät maksuttomalle konsultaatiokäynnille!

Varaa ilmainen konsultaatiokäynti Kysy lisää

Asiakaspalvelu
arkisin klo 9:00-16:00
(09) 872 4815
info@defisan.com

Käyntiosoite
Raveter Oy / Defisan

Silokalliontie 2

04250 KERAVA

 

Postiosoite
Raveter Oy / Defisan

Pilvenpyörteentie 11 I 32

00700 HELSINKI

Copyright © 2024 Defisan Hygienia

Ilmainen konsultaatio

Pyydä tarjous