Defisan Hygienia - Julkisten WC-tilojen varusteet sekä käyttötarvikkeet

Defisan Hygienia Oy on perustettu vuonna 1997, ja toiminnan alusta lähtien olemme keskittyneet julkisten saniteettitilojen varusteisiin ja käyttötarvikkeisiin.

Tuomme maahan tunnettujen eurooppalaisten päämiestemme laadukkaita tuotteita. Suomen varuste- ja tarvikemyynnin lisäksi tarjoamme asiakkaillemme myös laiteasennus-, vuokra- ja huoltopalvelut. Myönnämme poikkeuksetta sopimuksen mittaisen takuun kaikille toimittamillemme varusteille. Laaja valikoimamme tarjoaa asiakkaillemme parhaan mahdollisen ratkaisun ja tuotevaihtoehdon, oli kyseessä sitten toimisto, julkinen laitos, koulu, teollisuus, ravintola tai hotelli.

Asiantuntijamme toimivat asiakaslähtöisesti, selvittämällä asiakkaan tarpeet sekä suunnittelemalla asiakaskohtaisesti parhaan ratkaisumallin. Tarjoamme kustannustehokkaita WC-tilojen ratkaisuja, jotka edesauttavat ja nopeuttavat siivoojien työtä. Tilojen siisteys ja yleinen toimivuus pystytään säilyttämään korkealla tasolla resursseja lisäämättä.

Vierailemme suunnitelmallisesti arkkitehtitoimistoissa sekä rakennusliikkeissä esittelemässä viimeisimpiä alan tuoteuutuuksia. Näin osaltamme vaikutamme siihen, että suunnittelijoilla olisi tuoreinta tietoa saatavilla olevista WC-tilojen varuste- ja tarvikeratkaisuista. Aina "perinteisin" ei välttämättä kuitenkaan enää ole tätä päivää. Uusia WC-tilojen innovaatioita tulee säännöllisesti, ja kokemuksemme mukaan asiakkaamme nykyään arvostavat erityisesti ympäristöystävällisiä - uusiutuvia tuotteita, jotka elinkaarensa aikana eivät rasita luontoa tarpeettomasti. Olemme aidosti ylpeitä siitä, että tuotevalikoimaamme kuuluu Pohjoismaisella ympäristömerkillä varustetut käsipyyhkeet ja WC-paperi sekä EU-ympäristömerkillä varustetut saippuat.

Tulevaisuuden ympäristöllä on merkitystä!

Rekisteriseloste_.pdf (PDF, 194 kb)